## **Town Hall**

Burlington Community Physician Council (BCPC) With the Burlington Ontario Health Team

**Date/Time:** November 17, 2022 (5:30PM – 7:00PM)

Location: Microsoft Teams Meeting

## Agenda Items

5:30 - 5:35 PM (5 minutes)	Call to order and introductory remarks	Dr. Sunita Goel & Dr. Kishore Singh
5:35 - 5:55 PM (20 minutes)	COVID-19 Update	Dr. Dale Kalina
5:55 - 6:10 PM (15 minutes)	Burlington Pediatric Update of Acute Respiratory Infections in Children	Dr. Laura Waltman, Joseph Brant Hospital
6:10 - 6:25 PM (15 minutes)	Online Appointment Booking: Experiences from the Field	Dr. Neil Naik
6:25 - 6:40 PM (15 minutes)	Community Psychotherapy Program	OSP Service Delivery Site Partners*
6:40 - 6:55 PM (15 minutes)	Benefits of a Primary Care Network	Nicole Conner, BOHT
6:55 - 7:00 PM (5 minutes)	Wrap-Up and Next Steps	Dr. Sunita Goel & Dr. Kishore Singh

<sup>\*</sup>Tony Wright (JBH), Chondrena Vierra-Marton (Thrive), Dayna Taylor-Weir (CMHA)

## Please note:

This 1-credit-per-hour Group Learning program has been certified by the College of Family Physicians of Canada for up to 1.5 Mainpro+ credits. A certificate of attendance will be circulated to those who attend/complete the session.

Please <a href="mailto:email: Nicole Conner">email Nicole Conner</a> for your attendance certificate to claim your credits.

